ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід П`ятниця
17.05.2024
13:18
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » Архів матеріалів

30 липня 2011 року в приміщенні Спілки письменників України відбувалися заходи присвячені 20 річниці творення Спілки офіцерів України. На урочисті заходи прибули делегації з усіх областей України. Фоторепортаж розповідає про перебіг подій під час святкування. ... Читати далі »

Просмотров: 850 | Добавил: захарченко | Дата: 01.08.2011 | Комментарии (0)

Чому  в житті обрали військову стезю?
Чоловік зобов‘язаний бути захисником своєї землі, Батьківщини.

Яка мета створення СОУ ? Хто і коли ініціював її створення?
 
Метою створення Спілки офіцерів України було створення національних Збройних Сил.
Процес створення Збройних Сил України має свою історію. Ініціаторами виступив Народний Рух України. Головою оргкомітету по скликанню установчого з‘їзду СОУ було обрано Володимира Муляву. ... Читати далі »

Просмотров: 1370 | Добавил: захарченко | Дата: 01.08.2011 | Комментарии (0)

Провід і все членство Організації Українських Націоналістів щиро вітає український народ із відзначенням 20-ліття проголошення Незалежності української держави. Цьому політичному Акту, який був підтверджений 1 грудня 1991 року всеукраїнським референдумом, передувала тривала боротьба націоналістів та свідомих верств українського народу в 1989-1991 роках. Водночас стверджуємо, що Незалежність від 24 серпня 1991 виросла з Декларації про держаний суверенітет України 16 липня 1990-го, а не з московського путчу і бурхливих подій 19-23 серпня 1991 року. ... Читати далі »

Просмотров: 1051 | Добавил: захарченко | Дата: 26.07.2011 | Комментарии (0)

30 липня 2011 року у Києві (Будинок письменників, вул. Банкова, 2) відбудуться заходи з відзначення 20-ї річниці Всеукраїнської громадської організації Спілки офіцерів України.
    Організатор заходів – Центральний Провід Спілки офіцерів України.
   
    Спілка офіцерів України – громадська військово-патріотична організація, заснована офіцерами-патріотами на І з’їзді СОУ, що відбувся 27-28 липня 1991 року.  Народжена разом з українською незалежністю, СОУ з перших днів свого існування активно включилася у боротьбу за суверенітет України, безпосередньо спричинилася до створення Збройних Сил України, розробки законодавчої бази їх існування, пройшла хорошу школу і добрий гарт у конкретній роботі. Головними статутними завданнями СОУ є сприяння розбудові Збройних Сил України та інших силових структур, військово-патріотичне виховання, підготовка кадрів, правовий і соціальний захист військовослужбовців і ч ... Читати далі »

Просмотров: 729 | Добавил: захарченко | Дата: 25.07.2011 | Комментарии (0)

«Чудище было зело, огромно и лаяй».
Александр Радіщев «Путешествие из Петербурга в Москву»

Олег РОМАНЧУК Львівська СОУ

1992 року газета «Вечірній Київ» передрукувала «Сповідь надлюдини» – одкровення одного з комуністичних можновладців:
«Я говоритиму з вами відкритим текстом не тому, що я нахабний, а тому, що не відаю страху. За мною гігантська непереможна сила КПСС. КҐБ, МВД, Мінфін, Мінторг, уряд, прокуратура і всілякі Верховні Ради – це лише просто важелі в наших руках. Під нашу дудку танцюють президенти і виконують нашу волю, роблять те, що ми хочемо. Нам глибоко наплювати на думку народу, вона для нас пустий звук. Для нас раз плюнути – принести вам голод, саботаж, злидні, хвороби. Це ми зробили норму вашого життя кримінальною. Ми зараз спокійно грабуємо вас і перетворили на тварин. Це ми усунули молодь від політики, кинувши їй кістку року і порнухи. Ми не хо ... Читати далі »

Просмотров: 1609 | Добавил: захарченко | Дата: 27.06.2011 | Комментарии (0)

ЗАЯВА
Всеукраїнської громадської організації Спілки офіцерів України за результатами круглого столу на тему «70 років від початку війни нацистської Німеччини проти Радянського Союзу: уроки історії та український рахунок», проведеного 18 червня 2011 року в центральному будинку офіцерів України м. Києві.

Ми, члени Виконавчого комітету Спілки офіцерів України – учасники круглого столу на тему: «70 років від початку війни нацистської Німеччини проти Радянського Союзу: уроки історії та український рахунок», проведеного з ініціативи Всеукраїнської громадської організації Спілка Офіцерів України за участі представників інших громадських організацій, політичних партій, наукових установ, в результаті обговорення проблем характеру початкового періоду війни, розгляду подій, які відбувалися на українській території, з акцентом на проблеми української складової війни, відповідно до сучасних найновіших досліджень і поглядів дійшли наступних висновк ... Читати далі »

Просмотров: 1673 | Добавил: захарченко | Дата: 21.06.2011 | Комментарии (0)

 30 липня 2011 року відбуватиметься урочиста конференція Спілки Офіцерів України в будинку вчителя міста Київа, тому що саме в цьому будинку відбувався перший установчий зїзд СОУ в 1991 році. Зїзд розпочнеться зі служби Божої та виконанням гімну. Відкриватиме  з'їзд голова оргкомітету по скликанню І з’їзду СОУ генерал – майор Володимир Мулява. З привітальним словом до спілчан та гостей звернеться голова СОУ полковник, депутат Верховної ради України ІІ-го скликання Вячеслав Білоус. Ветерани СОУ та активісти будуть нагороджені ювілейної медаллю " 20 років Спілці офіцерів України"

Просмотров: 1649 | Добавил: захарченко | Дата: 17.05.2011 | Комментарии (0)

 «Ухвала Верховною Радою закону про офіційне використання червоних прапорів під час заходів із вшанування подій ІІ світової війни, підтримка президентом Януковичем цього рішення містять всі ознаки чітко спланованої інформаційної операції, спрямованої на зміщення акцентів від актуальних проблем економічного та соціального життя України через свідому фальсифікацію історичної правди та спекуляцію болючими сторінками історії», - вважає Голова Проводу Організації Українських Націоналістів (бандерівців) Стефан РОМАНІВ.

«Ми обурені спробами юридичної маніпуляції, адже ніде в світі немає такого поняття, як «прапор перемоги», а є державні, національні, партійні, організаційні прапори. Червоний прапор з серпом і молотом – прапор злочинної компартії та «імперії зла» - СССР. Прийнятий Верховною Радою закон та наміри російських шовіністів провести марші із використанням даної символіки у Львові не мають нічого спільного із трагеді ... Читати далі »

Просмотров: 1496 | Добавил: захарченко | Дата: 07.05.2011 | Комментарии (0)

17 рік поспіль Історичний клуб "Холодний Яр” проводить меморіальні заходи в Холодному Яру, але такого вибуху ще не було. В минулі роки кількість учасників урочистостей уже не раз сягала тисячі й більше осіб, і все ж урочистості нагадували більше родинні вшанування, а 17 квітня 2011 р. людські потоки просто розтрощили дамбу недоброзичливості керівників Черкаської обласної та Чигиринської районної колоніальних адміністрацій, і могутньо прорвалися на святу землю Холодноярщини. "Щось пороблено людям, – сказав напередодні Романові Ковалю художній керівник хору "Заграва” Володимир Голубничий, – всі хочуть до Холодного Яру – хоч плач”. Непереливки було працівникові СБУ, який отримав завдання переписувати номери автомобілів! Понад тисячу номерів автобусів і автівок мусив занотувати цей добросовісний хлопець, щоб поставити їхніх власників на облік спецслужб.

Організатором вшанувань, як і завжди, виступив Історичний клуб "Хо ... Читати далі »

Просмотров: 2461 | Добавил: захарченко | Дата: 26.04.2011 | Комментарии (0)

Генерал-лейтенант Олександр Скіпальський народився 12 березня 1945 року на Волині. Середню школу і технічне училище закінчив у місті Єнакієве Донецької області. Затим Московське вище прикордонне училище, а також факультет контррозвідки Вищої Червонопрапорної школи КДБ СРСР. Понад 10 років служив на Курильських островах та на Далекому Сході. До України повернувся в 1987 році.

Очолював Управління військової контррозвідки СБУ, начальником Головного управління розвідки Міноборони, головою Спілки офіцерів України. Народний депутат Верховної Ради України другого скликання. Був членом Комітету з питань оборони та державної безпеки. Працював заступником голови СБУ, заступником міністра з питань надзвичайних ситуацій. Після «Помаранчевої революції» називався одним із найреальніших кандидатів на посаду голо ... Читати далі »

Просмотров: 2177 | Добавил: захарченко | Дата: 22.04.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 13 14 »
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024