ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Субота
27.04.2024
04:28
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2011 » Липень » 25 » П Р Е С – Р Е Л І З з нагоди відзначення 20-ї річниці Спілки офіцерів України
07:55
П Р Е С – Р Е Л І З з нагоди відзначення 20-ї річниці Спілки офіцерів України
П Р Е С – Р Е Л І З з нагоди відзначення 20-ї річниці Спілки офіцерів України

30 липня 2011 року у Києві (Будинок письменників, вул. Банкова, 2) відбудуться заходи з відзначення 20-ї річниці Всеукраїнської громадської організації Спілки офіцерів України.
    Організатор заходів – Центральний Провід Спілки офіцерів України.
   
    Спілка офіцерів України – громадська військово-патріотична організація, заснована офіцерами-патріотами на І з’їзді СОУ, що відбувся 27-28 липня 1991 року.  Народжена разом з українською незалежністю, СОУ з перших днів свого існування активно включилася у боротьбу за суверенітет України, безпосередньо спричинилася до створення Збройних Сил України, розробки законодавчої бази їх існування, пройшла хорошу школу і добрий гарт у конкретній роботі. Головними статутними завданнями СОУ є сприяння розбудові Збройних Сил України та інших силових структур, військово-патріотичне виховання, підготовка кадрів, правовий і соціальний захист військовослужбовців і членів їх родин, вирішення житлової проблеми військовослужбовців, викорінення корупції в силових структурах тощо.
     
    До участі в заходах запрошені: представники органів державної влади, Міністерства оборони України та інших силових міністерств і відомств, політичних партій та громадських організацій.
   
    Планом заходів передбачено виступ голови організаційного комітету із скликання І-го з’їзду Спілки офіцерів України генерал-майора Володимира Муляви, привітання з Ювілеєм, нагородження ювілейною відзнакою «ХХ років СОУ» активістів Спілки офіцерів України та членів сімей померлих членів СОУ, фотографування учасників заходів на згадку.
   
    Центральним заходом відзначення 20-ї річниці Спілки офіцерів України стане науково-практична конференція на тему: «ХХ років в обороні України, на захисті прав і соціальних гарантій військовослужбовців: історичний досвід, стан, перспективи». В рамках науково-практичної конференції заплановані наступні доповіді: «Спілка офіцерів України: на шляху створення Збройних сил України, захисту національних інтересів» - (доповідач - голова СОУ, народний депутат ІІ скликання, полковник В.Білоус), «Спілка офіцерів України як інституція громадянського суспільства та цивільного контролю в сфері оборони» - (доповідач – перший заступник голови СОУ, полковник С.Литвин), «Гуманітарні проблеми розвитку Збройних Сил України» - (доповідач – член Проводу СОУ полковник П.Костюк), «Системні проблеми соціального захисту військовослужбовців, ветеранів та шляхи їх подолання» - (доповідач –………… М.Гринишин), «Проблеми підготовки кадрів у Збройних Силах України» - (доповідач –……… капітан І рангу А.Грищук), «Проблеми і перспективи розвитку озброєння і військової техніки в Збройних Силах України» - (доповідач – голова Львівської ОО СОУ підполковник В.Тимчук), «Співпраця СОУ з громадськими та політичними організаціями: стан та перспективи» - (доповідач – заступник голови СОУ, народний депутат України, герой України, генерал-лейтенант Г.Омельченко), «Роль СОУ у висвітленні проблем безпеки та оборони засобами масової інформації» - (доповідач – ……….. полковник П.Лисенко). Передбачено також виступи учасників конференції з проблем, винесених на обговорення.
    Початок реєстрації учасників о 9.00.
    Початок урочистого засідання о 10.00.

    Контакти: секретаріат СОУ, м.Київ, вул..Грушевського 30/1, оф. 325.
тел. 044 253 32 30

                                    Прес-служба СОУ

Переглядів: 726 | Додав: захарченко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024