ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Субота
27.04.2024
07:34
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » Архів матеріалів

1 листопада 2013 року виповнилося 20 років Всеукраїнській організації "ТРИЗУБ" імені Степана Бандери.  Представники Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України взяли участь у всіх заходах присвячених цій поважній патріотичній організації. Голова ТОО СОУ полковник Національної гвардії Олександр Варакута передав вітання від імені голови ВО СОУ капітана 1 рангу Євгена Лупакова та підкреслив: за Василем ІВАНИШИНИМ, що люди поділяються на три категорії: є зрадники, є байдужі та є бійці. ВО "Тризуб" - організація бійців. Олександр Варакута нагородив двох бійців - тризубівців почесними відзнаками від Спілки офіцерів України. ЇЇ засновников був полковник Василь ІВАНИШИН, доцент Дрогобицького державного педагогічного університету. Патріот, літератор, політолог автор таких важливих праць, як "Українська Церква і процес національного відродження” (1990),"Мова і нація” у співавторстві з Я.Радевичем-Винницьким (1990, 19 ... Читати далі »

Просмотров: 2093 | Добавил: захарченко | Дата: 03.11.2013 | Комментарии (0)

19 вересня відбулося засідання Тернопільського прес-клубу на тему: "Захист української державності. Відновлення конституційного ладу на території Тернопільської області".
Серед учасників засідання були:
Андрій Клим - голова обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, заступник голови Координаційної ради захисту української
державності України;
 Василь Турецький - голова Української Народної Ради, співголова Координаційної Ради захисту української державності;
 Петро Атаманчук - голова ОУН (д), співголова Координаційної Ради захисту української державності;
 Олександр Варакута - голова обласної організації Спілки Офіцерів України, співголова Координаційної Ради захисту української державності;
Павло Сливка - заступник голови обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів,співголова Координаційної Ради захисту
 української державності; Запросили на засідання також предст ... Читати далі »

Просмотров: 1607 | Добавил: захарченко | Дата: 22.09.2013 | Комментарии (0)

КОЖЕН В СЕРЦІ СОЛДАТ
В Тернопільському Українському домі "Перемога" відбувся творчий вечір відомого не тільки на Тернопіллі, а й за його межами українського барда, поета,пісняра, драматурга Олександра Смика. На вечорі були присутня громадськість міста Тернополя та області. Міський голова Тернополя Сергій Надал тепло привітав пісняра та побажав й надалі творити для людей і про людей.
          На завершення творчого вечора Олександр Варакута - голова Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України, полковник Національної гвардії оголосив рішення проводу про те, що Олександр Смик прийнятий в члени цієї Всеукраїнської поважної патріотичної організації. Присутні бурхливими оплесками зустріли це повідомлення.

ПРО ОЛЕКСАНДРА СМИКА :
Смик Олександр Іванович (народився 26 жовтня 1957 в с. Грузьке Кролевецького р–ну Сумської обл.) — український бард, драматург.
 Член національних спілок Украї ... Читати далі »

Просмотров: 1758 | Добавил: захарченко | Дата: 28.08.2013 | Комментарии (0)

АВГУСТІВКА - село Козівського району Тернопільської області відсвяткувало 300 років.
Чому така увага саме до цього села. Тому, що тут живуть небайдужі люди, які від діда прадіда шанують свій рід, своє коріння. Багато різного пережили тутешні люди від татарської навали, через війни, візвольні змагання попереднього століття до сьогодення. А одна з сторінок історії цього чудового села стосується Героя України - Головного командира Української Повстанської Армії Романа Шухевича, який перебував тут з осені 1944 до весни 1945 року. В знак пошани до цього патріота України до дня села встановлено споруду з написом: "В цій хаті в 1944-1945
 був штаб Головного командира УПА генерал-хорунжого Романа Шухевича", а активісти села виступили з ініциативою спорудження памятника Роману Шухевичу. На запрошення сільського голови Августівки пані Марії Федів на свято прибула делегація від Тернопільської та Львівської організацій Спілки офіцерів України. Голова Тернопільської об ... Читати далі »

Просмотров: 8081 | Добавил: захарченко | Дата: 12.08.2013 | Комментарии (0)

12-14 червня на базі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя відбувся 8-ий міжнародний симпозіум: "Проблеми інтеграції науково-освітнього,інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі" . Участь у симпозіумі брали вітчизняні та зарубіжні вчені, державні та громадські діячи. Зокрема, активну участь взяли представники Всеукраїнської громадської організації Спілка офіцерів України.  ЇЇ голова - капітан першого рангу, депутат Верховної ради Другого кликання Євген Лупаков виступив з доповіддю "Роль і значення Спілки офіцерів України у відродженні Незалежності України ".
      З основною доповіддю симпозіуму та своє бачення в контексті тематики симпозіуму виступив український, канадський та швейцарський економіст, громадський діяч та меценат, дійсний член Римського клубу  професор Богдан Гаврилишин.
      Під час перерви учасники сімпозіуму  поклали квіти ... Читати далі »

Просмотров: 1158 | Добавил: захарченко | Дата: 21.06.2013 | Комментарии (0)

12 червня 2013 року в Тернополі перебував Голова Всеукраїнської громадської організації Спілка
офіцерів України капітан І рангу Євген Лупаков.Крім участі у 8-му  міжнародному симпозіумі "Проблеми інтеграції науково-освітнього,
інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі". УКРАЇНА-ТУРЕЧЧИНА - (інформація про цей захід буде пізніше). Голова знайшов можливість зустрічі з проводом ТОО СОУ.  Зустріч відбувалася в Тернопільській школі допризивної підготовки, яка є своєрідним осередком військово-патріотичного навчання та виховання нашої молоді. Школа є унікальним закладом в Україні.
      Цей посвід Тернопільської школи допризивної підготовки може бути прикладом заощадженого використання
 бюджетних коштів, і разом з тим активного військово-патріотичного виховання молоді. Крім того, голова Спілки офіцерів
України - капітан І рангу, депутат ІІ кликання Верховної ради України Євген Лупаков підтримав пропозицію  офіцерів
Тернопілля, що 14 жовтня має бути ДЕНЬ ВІЙСЬКОВИКА-день ЗАХИСНИКА-ОБОРОНЦЯ УКРАЇНИ !!!
Під час зустрічі з проводом Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів
України йшлося про соціально-політичну обстановку в Україні та області, про роль громадськості
в державотворчому процесі та вдосконалення роботи ветеранських організацій на місцях. ... Читати далі »

Просмотров: 903 | Добавил: захарченко | Дата: 13.06.2013 | Комментарии (0)

Ліпше нам за віру свою православну і
                     цілість Вітчизни на полі брані від
                     зброї ворожої лягти, ніж рабами бути.    
                                                 Б. Хмельницький
За ініціативи проводу Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України та за підтримки Асоціації громадських ветеранських організацій силових структур   відбулася зустріч активістів цих організацій з депутатами та представниками від
політичних партій "Свобода& ... Читати далі »

Просмотров: 767 | Добавил: захарченко | Дата: 08.06.2013 | Комментарии (0)

Тернопільська обласна організація Спілки офіцерів України підвела підсумки роботи організації в 2012, обговорили поточні питання, політичну обстановку в Україні та намітили плани діяльності в поточному 2013 році. Активісти ТОО СОУ висловилися за активізацію роботи з іншими громадськими організаціями, щодо встановлення в Україні стабільності та справедливості. Особливе зацікавлення викликало у членів ТОО СОУ інформація голови, щодо утворення Української політичної організації "ТРИЗУБ" та співпраця з нею для утвердження української УКРАЇНИ !!!

Просмотров: 2504 | Добавил: вольгака | Дата: 24.03.2013 | Комментарии (0)

Шановні побратими прийміть вітання з прийдешнім Новим роком та світлим  Різдвом Христовим!!! Нехай у всіх Ваших родина панує благодать та достаток, а  майбутнє наших дітей та онуків буде краще за наше минуле!!!
 

Яскрава зірочка зійшла,
Свята вечеря підійшла.
Кутя, вареники, грибочки,
Квасоля, риба, огірочки.
Нехай лунає в хаті сміх,
з Різдвом Христовим Вас усіх!!!

 

Просмотров: 973 | Добавил: захарченко | Дата: 31.12.2012 | Комментарии (0)

ЗАЯВА
ХХІ з`їзду Всеукраїнської громадської організації Спілки офіцерів України
щодо ситуації у зв’язку з виборами до Верховної Ради України

... Читати далі »

Просмотров: 1295 | Добавил: захарченко | Дата: 02.12.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 13 14 »
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024