ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Четвер
25.04.2024
23:51
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » Архів матеріалів

Сумське регіональне відділення громадської організації Спілка морських піхотинців України "Відвага" та її лідер Андрей Вовк привітали своїх побратимів з днем Національної гвардії України . МИ, побратими з лав Національної гвардії України, зокрема- Тернопілля, щиро вдячні за привітання і  навзаєм передаємо всім ВАМ гарної долі та процвітання УКРАЇНСЬКОЇ СОБОРНОЇ ДЕРЖАВИ та побажання 25 річницю НГУ організувати в місті Київі!!! 
  З повагою та шаною полковник Національної гвардії України Олександер ВАРАКУТА!!!

Просмотров: 8525 | Добавил: захарченко | Дата: 05.11.2012 | Комментарии (0)

4 листопада - день Національної гвардії України

спогади про службу: полковник Національної гвардії України ВАРАКУТА Олександр

    В новітній історії України багато питань залишаються не висвітлені в повній мірі, не дано оцінки деяким державотворчим процесам. А це потрібно робити з огляду на те, що саме глибокий аналіз дій та вчинків влади може підказати вихід на певному ... Читати далі »

Просмотров: 1383 | Добавил: захарченко | Дата: 04.11.2012 | Комментарии (0)

Програма паломництва «Зарваниця-2012» «Бог покликав нас жити у мирі» Програма паломництва «Зарваниця-2012» «Бог покликав нас жити у мирі»

22 вересня 2012 р. Б.


09.00-11.00 - Прибуття та розміщення учасників.
11.00-11.30 - Зустріч усіх учасників паломництва перед парафіяльною Церквою Пресвятої Тройці (№20).
11.30-11.50 - Панахида за загиблими військовослужбовцями та правоохоронцями, покладання квітів (пам’ятний знак загиблим за волю України № 20).
12.00-12.15 - Урочиста хода учасників до скульптури Матері Божої.
12. 20-12.40 - Молебень до Пресвятої Богородиці (площа перед Собором - №3).
12.45-13.30 - Урочисте відкриття (площа перед Собором - №3).
14.00-15.00 - Обід.
15.00-16.00 - Вільний ... Читати далі »

Просмотров: 1040 | Добавил: захарченко | Дата: 16.09.2012 | Комментарии (0)

Повстанська Ватра – це унікальне поєднання кращих традицій патріотичних таборів з дискусійним майданчиком та волонтерською працею. Кожен учасник табору отримає корисний та веселий відпочинок в колі успішних людей, зосереджений в одному місці яке облаштовують для себе самі таборовики – Уніжу.

Табір відбуватиметься з 4 по 7 жовтня 2012 року на території форматності "Кузня -УНІЖ”, Дністровський каньйон, Івано-Франківська обл.

Для участі потрібно заповнити анкету учасника та виконати умови участі в таборі.
Запрошені гості:
Сотенний УПА – Мирослав Симчич – Кривонос
Політв’язень – Юрій Шухевич – син головного командира УПА
Співак і художник – Юрко Журавель – лідер гурту "Ot Vinta!”
Натхненник і фундатор проекту "УНІЖ” – Влад Кириченко – засновник МА "Наш Формат ... Читати далі »

Просмотров: 904 | Добавил: захарченко | Дата: 31.08.2012 | Комментарии (0)

26 серпня 2012 року в селі Кокошинці відбулася молитва за Україну, яка присвячена 21 річниці Незалежності. В цей чудовий погожий день на пагорбі біля каплички зібралося багато селян та гостей Кокошинців. Отець Олег Сарабун відправив молебень за Україну та за людей, які поклали свої голови за визволення України. Церковний хор підсилений місцевими виконавцями одягнений в національні строї виконав низку пісень присвячених визвольним змаганням багатьох поколінь українців.  З промовою  та привітанням з 21 річницею Незалежності України виступив отець Олег Сарабун, ректор Тернопільського державного медичного університету імені Я.Горбачевського професор Леонід Ковальчук та ініциатор цього заходу, гарний організатор, активна громадська діячка Марія Ляхович.

Просмотров: 1286 | Добавил: захарченко | Дата: 27.08.2012 | Комментарии (0)

Офіційне підписання і оприлюднення Закону України «Про засади державної мовної політики» викликало обурення та несприйняття серед членів Спілки офіцерів України, офіцерського складу Збройних Сил України та інших військових формувань.
Спілка офіцерів України наголошує, що засади державної мовної політики визначені у ст. 10,11,53,54 Конституції України, рішенні Конституційного суду України від 14 грудня 1999 року (№ 10 рп\99 у справі про офіційне тлумачення положень ст. 10 Конституції України). А ст..92 Конституції України визначає, що законом лише встановлюється «порядок застосування мов». Неконституційність зазначеного закону очевидна.
У розпорядженні Спілки офіцерів України є офіційні висновки щодо неконституційності Закону «Про засади державної мовної політики» від :
- Головного науково-експертного управління апарату Верховної Ради України;
- Профільного Комітету Верх ... Читати далі »

Просмотров: 1559 | Добавил: захарченко | Дата: 19.08.2012 | Комментарии (0)

На базі підрозділів МНС, Внутрішніх військ, ВДВ і військової поліції може з'явитися нова силова структура.
У Росії, можливо, з'явиться Національна гвардія, підпорядкована президенту країни. Формуватися вона буде на основі Внутрішніх військ МВС та інших силових структур, у тому числі за рахунок частини сил і засобів, що входять в ВДВ, ВПС, ВМФ і військову поліцію Міноборони, а також підрозділів МНС. Завдання Національної гвардії, як повідомило джерело «НГ» у військовому відомстві, - забезпечення безпеки країни і захист конституційного ладу.
      В даний час Міноборони спільно з Радою безпеки і адміністрацією президента готує новий План оборони країни, виходячи із завдань, поставлених прем'єром Володимиром Путіним у програмній статті «Бути сильними: гарантії національної безпеки для Росії». Про хід цієї роботи міністр об ... Читати далі »

Просмотров: 1259 | Добавил: захарченко | Дата: 15.08.2012 | Комментарии (0)

«Борьба за Украину продолжается и будет все больше и больше рызыгрываться… Выход для Украины – это федерализация. Это русский язык – второй государственный, и это компромис», – саме так спрогнозував майбутні стосунки між Києвом і Москвою скандально відомий Костянтин Затулін у березні 2007 року.

Відтоді до основних складових проекту поглинання України, розробленого на Луб’янці і в Кремлі додалися наміри такого собі громадського руху (так званого «Украинского выбора») федералізувати Україну. І не тільки. Йдеться про нагально ініційований (Владіміром Путіним?) політичний проект (Sic! Саме політичний, а не громадський, хоча його творці намагаються переконати українців у протилежному), який енергійно взявся втілювати в життя екс-голова Адміністрації президента Леоніда Кучми, колишній лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук. Із численних білбордів і сіті-лайтів він палко закликає ... Читати далі »

Просмотров: 968 | Добавил: захарченко | Дата: 27.07.2012 | Комментарии (0)

ХТО І ЗА ЩО ВІДДАЄ ДЕРЖАВНИЙ СУВЕРЕНІТЕТ УКРАЇНИ РОСІЇ? - Петро Костюк у ток-шоу ДОМІНО (відео телеканалу ZIK)

Просмотров: 972 | Добавил: захарченко | Дата: 22.07.2012 | Комментарии (0)

Валентин Олександрович Наливайченко народився 8 червня 1966 року в Запоріжжі. Закінчив з відзнакою Київський національний університет імені Тараса Шевченка, за фахом — викладач та референт-перекладач з англійської мови. Вільно володіє англійською та фінською мовами. Дванадцять років віддав роботі у дипломатії. Працював, зокрема, Генеральним консулом Посольства України у США, директором Департаменту консульської служби МЗС України, заступником міністра закордонних справ України, Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Білорусь. У 2006 – перший заступник голови СБУ – керівник Антитерористичного центру при СБУ. З 2006 року в. о., а з 2009 до березня 2010 року – голова Служби безпеки України. Одружений, виховує доньку.

– Ми починаємо нашу розмову напередодні Дня незалежності. На календарі 2010 рік. На жаль, наша держава й досі перебуває в стані невизначеності – світоглядної, історичної, економічної, політичної, соціал ... Читати далі »

Просмотров: 1283 | Добавил: захарченко | Дата: 16.07.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 13 14 »
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024