ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід П`ятниця
26.04.2024
02:28
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » Архів матеріалів

В Українському домі ПЕРЕМОГА за ініціативи Координаційної ради ветеранських організацій силових структур відбулася зустріч з кандидатом в депутати до Верховної ради по Чортківському виборчому округу генерал-полковником Володимиром Бедриківським. Офіцери обговорили поточний стан в суспільстві та шляхи покрашення порозуміння влади та громадських організацій. В майбутньому офіцери ветеранських організацій Тернопілля планують зустрітися є генералом Віталієм Максимовим та Валентином Наливайченком, які теж мають бажання балотуватися по Тернопіллю.

Просмотров: 1505 | Добавил: захарченко | Дата: 27.06.2012 | Комментарии (0)

Громадські активісти розпочали кампанію по зниженню рейтингу тих політичних сил та народних депутатів, які виступають на підтримку розкольницького законопроекту Колесніченка-Ківалова «Про засади державної мовної політики».

Старт кампанії відбувся 31 травня у місті Антрацит Луганської області. Саме по цьому округу має намір знову потрапити у Верховну Раду Олександр Єфремов — голова фракції «Партії регіонів».

За один день в місті з населенням 50 тис. осіб активісти Громадянського руху «Відсіч» за підтримки підприємців з Асамблеї організацій малого та середнього бізнесу розповсюдили 10 тисяч листівок та афіш російською мовою із закликом не голосувати за Партію регіонів та О. Єфремова. Таким чином добрий досвід співпраці під час Підприємницького Майдану був продовжений і тут. У листівках виборцям нагадали про негативи в економіці та соціальній сфері, пов’язані з діяльністю сьогоднішньої влади.

... Читати далі »

Просмотров: 780 | Добавил: захарченко | Дата: 03.06.2012 | Комментарии (0)

За ініціативи обласної організації Спілки офіцерів України в Тернополі перебував Олег Романчук. Який 20 травня в Українському будинку ПЕРЕМОГА презентував свою книгу У ПОШУКАХ УНІВЕРСУМУ.
Ім’я Олега Костянтиновича Романчука добре відоме в Україні. Він – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української преси Львівського національного університету імені Івана Франка, член Міжнародного інституту преси, Національних спілок письменників і журналістів. Про книгу та її зміст  говорять авторитетні ЛЮДИ УКРАЇНИ:
                                                                
Велика дяка Вам за фундаментальний з ... Читати далі »

Просмотров: 1008 | Добавил: захарченко | Дата: 22.05.2012 | Комментарии (0)

20 травня о 12.00 біля стели історико-меморіального музею політв'язнів  представники обласної та міської влади, громадських організацій, вшанували пам'ять жертв політичних репресій поклавши квіти до меморіальної стели, яку встановлену на стіні обласного музею політичних в’язнів. Склалося враження, що цей захід був не щирим, а вимушений - "для галочки". Вшанувати пам'ять прийшли в основному ті люди, які були жертвами цього тоталітарного режиму. Нашій владі не вистачає часу організувати поважний захід для людей, які це заслужили. Власне, завдяки цим жертвам і є Українська держава. На погляд очевидців цього заходу владі бракує здібностей.

Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 584 | Добавил: захарченко | Дата: 22.05.2012 | Комментарии (0)

Члени Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України прийняли участь у прощанні з Петром Касінчуком та висловили співчуття рідним та близьким цього патріота України.
            Петро Касінчук був легендою Подільського краю: Учасник акцій Руху, створення Спілки політв'язнів і репресованих у Тернополі. Член Тернопільського обласного проводу Конгресу Українських Націоналістів, голова Булави Всеукраїнського Братства ОУН-УПА імені Романа Шухевича-Тараса Чупринки, діяльний в інших громадських організаціях. Він усе своє свідоме життя відстоював українську національну ідею, часто ризикуючи власним життям – за Україну в 17 років у сутичці з підрозділом НКДБ Петра Касінчука заарештували і засудили на 15 років каторжних робіт. Тюремні грати, ув’язнення, переслідування – усе це періодично випадало на його долю, але не зламало його стійкого патріотизму і віри в незалежну Українську державу. Вихований ... Читати далі »

Просмотров: 813 | Добавил: захарченко | Дата: 16.05.2012 | Комментарии (0)

7 травня в УНІАН. Представники Спілки офіцерів України, Української греко-католицької церкви, історики та деякі ветерани УПА і Радянської армії закликають політиків та суспільство знайти шлях до примирення між ветеранами УПА та Радянської армії.  Відповідне звернення було оприлюднено сьогодні на прес-конференції в УНІАН.  "За 20 років Незалежності виросло покоління українських громадян. Саме заради їхнього майбутнього - майбутнього наших дітей, онуків, ми звертаємося до Президента України, органів влади, місцевого самоврядування, лідерів політичних партій, громадських організацій щодо початку мирного діалогу у суспільстві стосовно болючого питання - примирення українців, які воювали по різні сторони, не маючи власної держави, а також визнати на державному рівні воїнів УПА воюючою стороною у Другій світовій війні", - сказав голова Спілки офіцерів України В'ячеслав Білоус.  За словами полковника запасу. ... Читати далі »

Просмотров: 605 | Добавил: захарченко | Дата: 10.05.2012 | Комментарии (0)

25 квітня 2012 року під час проведення засідання виконкому Спілки офіцерів України Голова СОУ полковник В.Білоус отримав повідомлення про те, що парламентські слухання на тему :”Про стан та перспективи розвитку Воєнної організації та сектору безпеки України”, у зв’язку із блокуванням сесійної зали Верховної ради України, відмінено. Тому виконком СОУ зразу прийняв рішення негайно ініціювати зустріч робочої групи Спілки (у складі офіцерів, які напрацювали пропозиції СОУ до парламентських слухань) та керівництва Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони для того, щоби прискорити опрацювання профільним комітетом пропозицій СОУ. Таке рішення було прийнято одностайно виходячи з того, що сам факт проведення парламентських слухань не є для СОУ визначальним чинником у вирішенні проблем Воєнної організації і сектору безпеки України по суті. Тим більше що рекомендації парламентських слухань (наприклад від 08.02.2006 року) фактично всіма відповідн ... Читати далі »

Просмотров: 1159 | Добавил: захарченко | Дата: 02.05.2012 | Комментарии (0)

Припинення ворожнечі в середині нації-запорука забезпечення безпеки держави Україна в цілому. На протязі 20 років в Україні не припиняються дискусії навколо питань: релігії, історії, мови та інших, часто замаскованих проблемах. Ці питання штучно роздмухують засоби масової інформації та політикани різних рівнів. На мою думку, відповіді безпеки нашої держави - України, лежать саме в цих площинах. І державним мужам потрібно, на решті, початися займатися державними справами, коли ми говоримо про будівництво держави Україна.
На питання безпеки треба подивитися очима стратегії. А чи є в Україні стратегічний план? В чому він полягає? А можливо, чи не ведеться проти України війна?
Давайте подивимося на речи з точки зору науковця- російського воєнного вченого Костянтина Петрова. Нижче подається інформація з лекцій ... Читати далі »

Просмотров: 1659 | Добавил: захарченко | Дата: 13.04.2012 | Комментарии (0)

Слухання у Верховній раді України питань безпеки- 25 квітня 2012 року
Просмотров: 656 | Добавил: захарченко | Дата: 07.04.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 »
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024