ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Вівторок
19.03.2024
06:13
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2012 » Грудень » 2 » Єднаймося заради України! : Заява ХХІ зїзду Спілки офіцерів України.
09:56
Єднаймося заради України! : Заява ХХІ зїзду Спілки офіцерів України.
Єднаймося заради України! : Заява ХХІ зїзду Спілки офіцерів України.
ЗАЯВА
ХХІ з`їзду Всеукраїнської громадської організації Спілки офіцерів України
щодо ситуації у зв’язку з виборами до Верховної Ради України

Спілка офіцерів України – Всеукраїнська військова громадська організації офіцерів-патріотів, яка постала разом з незалежністю України 1991 року і завжди послідовно займала державницькі, національно-демократичні позиції, занепокоєна ситуацією, що склалася у зв’язку з виборами до Верховної Ради України.
Змушені констатувати, що легковажною помилкою опозиційних сил у парламенті було голосування за нині діючий закон про вибори, який запровадив бажану владі змішану виборчу систему, дозволив можливість грубих порушень, а саме: маніпуляції квотами технічних партій при формуванні виборчих комісій через які партія влади контролювала їх роботу, внесення до списків мертвих душ, тотальне використання адмінресурсу, підкуп і залякування виборців, «каруселі», голосування дома тисяч «хворих» виборців, вкидання бюлетенів, завищення явки на вибори тощо.
Попри все це, вже попередні дані щодо результатів виборів засвідчили втрату народної довіри до влади, протест виборців шляхом низької явки на вибори та перевагу опозиції.
Тоді влада, з метою сформувати однопартійну більшість за будь-яку ціну, вдалася до наглого і цинічного фальшування при підрахунку голосів виборців, що спотворило результати виборів.
На закономірний протест опозиційних сил проти нехтування волевиявленням народу влада протиправно застосувала силові підрозділи, які грубо втрутилася в процес підрахунку, а через підконтрольні їй суди вчинила перерахунок голосів на користь провладних кандидатів.
Центральна виборча комісія, маючи провладну більшість у своєму складі, ухвалила протизаконні рішення, не скористалася можливістю встановити справедливість шляхом перерахунку голосів виборців за первинними протоколами дільничних комісій, а оголосила сфальсифіковані результати, що не відповідають справжньому волевиявленню виборців. По суті, легітимізувавши крадіжки голосів виборців, провладні члени ЦВК стали співучасниками кримінального злочину.
Президент України, який був зобов’язаний втрутитися і припинити беззаконня, зупинити фальсифікаторів, що піддавали ревізії народне волевиявлення, порушуючи закони і Конституцію України, сам очолив процес злочинної узурпації влади.
Слід визнати, що тотальна фальсифікація не отримала належного спротиву з боку людей. Опозиційні лідери через розрізненість позицій не змогли своєчасно висунути значущої мети здатної мобілізувати народні маси на спротив фальсифікаторам виборів. Але опозиція продовжує боротьбу, яка подає певні надії.
Виходячи з вищевикладеного,
ХХІ З`ЇЗД СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ ЗАЯВЛЯЄ НАСТУПНЕ:
 
1. Ми рішуче засуджуємо протизаконні дії всіх учасників та замовників фальсифікацій результатів виборів і вимагаємо їх розслідування та притягнення до відповідальності всіх причетних до них керівників та членів виборчих комісій, суддів за винесення неправомірних судових рішень, державних посадових осіб та командування силових підрозділів за протиправні дії і втручання у виборчий процес.

2. Закликаємо керівництво та особовий склад силових структур не виконувати протиправних злочинних наказів і за жодних обставин не застосовувати сили проти народу. Будьте свідомі, що ви є синами своєї землі і свого народу.

3. Підтримуємо опозиційні політичні сили в особі ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» і партії «УДАР»,вітаємо їх з морально-політичною перемогою над владним режимом і закликаємо йти консолідованою політичною силою, що відповідає прагненням українського народу та рішуче і послідовно домагатися нових передчасних виборів парламенту за новим виборчим законом за пропорційною системою і за відкритими, прозорими списками та дострокових виборів Президента України. Лише в єдності стане можливою перспектива перемоги на президентських виборах.

4. Вважаємо обов’язком всіх державницьких партій і громадських організацій, всіх свідомих громадян, усіх небайдужих вести широку роз’яснювальну роботу серед людей щодо фальсифікацій виборів, суті політичної кризи та мобілізовувати людей задля недопущення розпорошення демократичних сил на повторних парламентських і президентських виборах. Маємо донести правду про вибори до кожного і тоді все суспільство, яке насправді є демократичною більшістю, стане опозицією до нинішньої злочинної антинародної влади.

Єднаймося заради України!
Українські офіцери зі своїм народом!
 
Слава Україні!

Ухвалено ХХІ з’їздом Спілки офіцерів України,
Київ, 24 листопада 2012 року.

Прес-служба СОУ

Переглядів: 1288 | Додав: захарченко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024