ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Субота
04.05.2024
11:50
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2011 » Грудень » 23 » 10-та Звітно-виборча конференція Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України
22:36
10-та Звітно-виборча конференція Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України
10-та Звітно-виборча конференція Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України

22 грудня 2011 року в приміщенні Тернопільської школи допризивної підготовки відбулася 10-та звітно-виборча конференція Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України.
    На початку конференції, за традицією, присутні хвилиною мовчання вшанували память офіцерів Тернопільської СОУ, яких вже не має на цьому світі: підполковника Ізидора Луковича, підполковника Романа Галькевича, полковника Національної гвардії Леоніда Кононенка, капітана ІІ рангу Олега Циганкова ... .
    Відтак - учасники конференції перейшли до вирішення питань винесених для розгляду.
Затверджений порядок дений:
1. ХХ річниця утворення СОУ та розбудови Збройних сил України.
(доповідь - полковника національної гвардії Варакута О.П.).
2.Затвердження рішення проводу ТОО СОУ від 3 грудня 2011року
(про покладання обов'язків голови ТОО СОУ на полковника Національної гвардії Варакуту О.П.)
3.Звіт та вибори  проводу та голови ТОО СОУ.
(звіт - доповідь  підполковника Натуркача С.Є.)
(вибори проводу та голови - інформація члена проводу- заступника голови Сагайдака Л.Д.)
    На конференцію запрошувалися представники споріднених громадських, ветеранських організацій , засобів масової інформації. Від Української народної ради Тернопілля був присутній її керівник Василь Турецький, один з організаторів демократичного і народного  руху на Тернопілля та за її межами. Члени Тернопільської обласної організації вислухали доповіді, прийняли активну  участь в обговоренні стратегічних питань діяльності організації та за пропозицією Любомира Сагайдака перейшли до питання обрання голови організації. Рішенням розширеного проводу ТОО СОУ від 3 грудня 2011 виконуючим обовязків організації був затверджений полковник Національної гвардії Олександр Варакута. Любомир Сагайдак запропонував конференції затвердити Олександра Варакуту головою Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України, за цю пропозицію учасники конференції проголосували "ЗА"- одноголосно.
    Полковник нац.гвардії Олександр Варакута запропонував, виконуючи рішення центрального проводу про перереєстрацію членів СОУ всім присутнім підписати Кодекс честі члена Спілки офіцерів України.

                                                     КОДЕКС ЧЕСТІ
                                            члена Спілки офіцерів України
Я (військове звання, ім’я та прізвище) свідомо вступаючи в члени СОУ, не маючи перед собою ніяких особистих інтересів, крім інтересів незалежності України, урочисто обіцяю:
* Завжди берегти і примножувати військову славу і традиції героїв усіх війн за визволення України та її народу від іноземних загарбників.
* Завжди пам`ятати, що доля України - це водночас моя доля і доля моєї сім’ї, тому у своїй діяльності керуватися тільки інтересами України, боротися за досягнення мети і завдань Спілки всіма своїми силами і можливостями, чесним і правовим шляхом.
* Завжди пам`ятати, що мене і мою сім`ю годує і одягає Український народ, а тому ніколи не підніму руки на нього.
* Не шкодуючи сил працювати над підвищенням свого професійного рівня, над примноженням могутності Збройних Сил України.
* Понад усе ставити військове товариство, пам`ятати, що я один за всіх, а вся Спілка - за мене; кривда чи образа члена Спілки отримають негайну відсіч від мене.
* Яку б посаду я не займав, завжди готовий зустрітись, вислухати і прийти на допомогу кожному членові Спілки та членам його сім`ї.
* Завжди пам`ятати, що за мною стоїть вся Спілка, яка завжди захистить мене. Але я своїми діями можу принести їй як славу, так і ганьбу; за будь-яких обставин залишатись чесною і порядною людиною.
* Ніколи не зрадити справі Спілки, давши раз слово честі - дотримуватись його завжди.
* Ніколи не боятися ворогів України, давати їм негайну і належну відсіч, боротися проти несправедливості, негідників, кар`єристів і підлабузників, проти антиукраїнських настроїв.




    Всі присутні підписали Кодекс честі члена Спілки офіцерів, а відтак, підтвердили своє членство в цій організації. За пропозицією голови, яка одобрена голосуванням присутніх до складу нового проводу ТОО СОУ  увійшли:
полковник Любомир Сагайдак;
майор Роман Храпцьо;
капітан І рангу Орест Марущак;
майора Національної гвардії Андрія Білея;
підполковник вн.служби Віктор Захарчук, а також, за СтатутомСОУ, всі голови районних та міських організацій СОУ.
 Перше засідання Проводу ТОО СОУ заплановане на 29 грудня 2011 року на 15.00 за цією ж адресою, де відбувалася конференція.

 


 

 

 

Переглядів: 899 | Додав: захарченко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024