ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід П`ятниця
26.04.2024
07:07
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2011 » Січень » 21 » Війна в інформаційному просторі набуває нових рис
22:32
Війна в інформаційному просторі набуває нових рис
Війна в інформаційному просторі набуває нових рис

Потрібні солдати фортуни в інформаційній війні. Проти України
Можливо, хтось ще досі недооцінює ролі Інтернету, як поля інформаційної боротьби за незалежність України. А от російські спецслужби навпаки, оцінюють та не шкодують зусиль на розвиток цього фронту боротьби з Україною. Далі - переклад українською з сайту Delfi-репортер

Війна почалася не на жарт. В час своєї ще відносної молодості я волонтерствував у низці організацій, які так чи інакше підтримували російську громаду в Україні, або ж займалися популяризацією російської культури.

Мабуть, тоді і потрапив на олівець до різного роду функціонерів від цих структур. Перевіряючи електронну пошту, знайшов лист від цих "товаришів", де пропонувалося взяти участь у проекті "Русский дом", і навіть передбачалась непогана фінансова винагорода.

Я зв'язався з представником - і ось що з цього вийшло. По-перше, мені повідомили, що пора змінювати ставлення до Росії та можливого союзу двох братніх народів на просторах інтернету. Поцікавилися - чи є активним користувачем Мережі і чи відвідую форуми. На що я відповів ствердно. Тоді мені пояснили суть справи. А вона виявилась проста - я вибираю на свій смак 1-2 форуми, де активність висока, плюс мені рекомендують ще один - де мені необхідно розвивати позитивний імідж Російської Федерації, її лідерів, процесів інтеграції, показувати згубність "західного" вектора розвитку для України, особлива увага приділялася розвінчанню образу Бандери, Шухевича і т. д. Я повинен створювати теми типу - СРСР-2, У Бандери остаточно відібрали Героя, В Україні назріває революція, Сталін як особа в історії, Микита Міхалков говорить про об'єднання Росії та Україні. і т.д.

Мені нададуть методичний матеріал, приблизні "болванки" текстів. Одна з умов - IP-адреса має бути тільки українська. Оплата фіксована, через веб-мані, і премії, якщо теми будуть переходити на інші форуми. От така ось війна. Після цього я пройшовся по більшості українських форумів і зрозумів, що таких пропозицій було зроблено десятки, а то й сотні - і вони прийняті. Війна у мережі почалася. Боже, бережи Україну!

ryto

Переглядів: 1123 | Додав: захарченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024