ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід П`ятниця
19.04.2024
18:28
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2014 » Липень » 27 » Патріотизм - основа національної безпеки України !
14:33
Патріотизм - основа національної безпеки України !
Патріотизм - основа національної безпеки України !

Про необхідність підняти на більш високий рівень військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді, вели мову 22 липня 2014 року в департаменті освіти і науки облдержадміністрації з директором Любомиром Крупою голова Тернопільської обласної організації спілки офіцерів України Олександр Варакута, т.в.о обласного військового комісара Володимир Катинський, голова Тернопільської обласної організації ТСО України Анатолій Новгородський, голова Ради громадського формування "Самооборона Тернопільщини" Юрій Моргун, голова обласного осередку "Молодіжний націоналістичний конгрес" Іван Ковалик і отець Іван Гуня.

За їх словами, анексія Криму, агресивне військове втручання й допомога терористичним організаціям на Сході України сусідньою "братньою" державою потребують вжиття на державному рівні термінових заходів щодо зміцнення української армії усім необхідним та надійного захисту кордонів нашої держави. Захист незалежності, суверенітету й територіальної цілісності України є справою всього народу. Тому її Збройні сили мають бути сильними як сучасною технікою, мобільністю, так і міццю високого патріотизму, морального духу, тіла й розуму.

Важливу і визначальну роль у формуванні в дітей з малолітнього віку високих національно-патріотичних рис і морально-вольових якостей мають відіграти педагогічні колективи, батьки, громадськість, Церква, військово-патріотичні організації краю. Спільні зусилля в цій роботі мають бути скоординованими. Ефективність і результативність має досягатися через вивчення предмету "Захист Вітчизни", відновлення роботи військових кафедр при вищих навчальних закладах, різноманітні спортивні та військово-патріотичні заходи, діяльність молодіжних клубів і товариств, в т.ч. військово-патріотичну гру "Сокіл"("Джура"), громадський дитячий рух "Школа безпеки", "Козацький гарт", "Легенда УПА" і ін..

Учасниками зустрічі з обговорених питань були напрацьовані пропозиції для Міністерства оборони України, Міністерства освіти і науки України, обласного військового комісаріату, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області усіх рівнів, установ освіти і навчальних закладів.

Переглядів: 5062 | Додав: вольгака | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024