ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Четвер
28.03.2024
12:30
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2013 » Листопад » 12 » З приводу антиукраїнських провокаційних акцій проти адмірала І.КАБАНЕНКА. Звернення СОУ до Президента .
22:04
З приводу антиукраїнських провокаційних акцій проти адмірала І.КАБАНЕНКА. Звернення СОУ до Президента .
З приводу антиукраїнських провокаційних акцій проти адмірала І.КАБАНЕНКА. Звернення СОУ до Президента .

Президенту України -

Верховному Головнокомандувачу
Збройних Сил України
В.Ф.Януковичу

Шановний Вікторе Федоровичу!

Спілка офіцерів України, перша військово-патріотична Всеукраїнська громадська організація, підтримуючи звернення до Вас ветеранів – адміралів Військово-Морських Сил України, обурена антиукраїнськими провокаційними акціями проти першого заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України адмірала Ігора Кабаненка.
Ці провокації, напередодні входження України до Європейської Співдружності, нагадують ситуацію перед і на початку Другої світової війни, коли були винищені кращі генерали і адмірали колишньої радянської армії. А наслідком стали багатомільйонні жертви та п’ятирічна війна.
Якщо будуть звільнені з лав Збройних Сил України такі офіцери як адмірал І.Кабаненко, то з ким Ви їх залишите – з двадцятирічними неосвіченими білявками, яких нині призначають на посади в закладах Збройних Сил України замість професіоналів-військовиків?
Складається враження, що Ваші радники стосовно силових структур України, роблять все можливе щоб не допустити завершення Ваших намагань зробити Україну повноцінною європейською державою. І це в той час, коли Росія продовжує зміцнювати свої і до цього надпотужні Збройні сили…
Адже саме адмірал І.Кабаненко, виконуючи Державну програму реформування і розвитку Збройних Сил України на період до 2017 року, маючи вищу військову освіту міжнародного зразка та значний життєвий і професійний досвід, докладав основні зусилля задля створення в Україні національного війська європейського зразка.
В Збройних Силах України після фактичного знищення Національного університету оборони України імені Івана Черняховського та дискредитації найбільш відданих Україні і підготовлених адміралів, генералів Генерального штабу ЗСУ, запанувала зневіра в заяви і дії керівництва держави щодо Збройних Сил.
Просимо Вас особисто вникнути в цю проблему, запросити до себе на співбесіду адмірала Ігора Васильовича Кабаненка і лише після цього приймати остаточні рішення.
З повагою та впевненістю і в подальшу нашу плідну і корисну для України співпрацю,

Голова Всеукраїнської громадської організації ”Спілка офіцерів України”,
народний депутат України II скликання,
капітан І рангу Євген Лупаков

Переглядів: 2173 | Додав: захарченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024