ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Четвер
25.04.2024
10:44
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2012 » Травень » 22

За ініціативи обласної організації Спілки офіцерів України в Тернополі перебував Олег Романчук. Який 20 травня в Українському будинку ПЕРЕМОГА презентував свою книгу У ПОШУКАХ УНІВЕРСУМУ.
Ім’я Олега Костянтиновича Романчука добре відоме в Україні. Він – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української преси Львівського національного університету імені Івана Франка, член Міжнародного інституту преси, Національних спілок письменників і журналістів. Про книгу та її зміст  говорять авторитетні ЛЮДИ УКРАЇНИ:
                                                                
Велика дяка Вам за фундаментальний з ... Читати далі »

Просмотров: 1008 | Добавил: захарченко | Дата: 22.05.2012 | Комментарии (0)

20 травня о 12.00 біля стели історико-меморіального музею політв'язнів  представники обласної та міської влади, громадських організацій, вшанували пам'ять жертв політичних репресій поклавши квіти до меморіальної стели, яку встановлену на стіні обласного музею політичних в’язнів. Склалося враження, що цей захід був не щирим, а вимушений - "для галочки". Вшанувати пам'ять прийшли в основному ті люди, які були жертвами цього тоталітарного режиму. Нашій владі не вистачає часу організувати поважний захід для людей, які це заслужили. Власне, завдяки цим жертвам і є Українська держава. На погляд очевидців цього заходу владі бракує здібностей.

Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 584 | Добавил: захарченко | Дата: 22.05.2012 | Комментарии (0)

Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024