ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Четвер
25.04.2024
20:41
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2011 » Листопад » 5 » 4 листопада 2011 року Національній гвардії України 20 років
11:22
4 листопада 2011 року Національній гвардії України 20 років
4 листопада 2011 року Національній гвардії України 20 років

В урочистій обстановці Тернопільські національні гвардійці відзначили 20 річницю з дня утворення державної військової структури- Національна гвардія України. Яка на протязі 10 років виконувала важливі функції держави, в час коли ще не було власних Збройних сил, не було власної  Служби безпеки України, Прикордонних військ, військових підрозділів  Міністерства внутрішніх справ.
        По різному ставляться до цього військового формування молодої Української держави. Її патріоти високо цінують роки служби в ній, ті хто сподівався на повернення СРСР все робили, на жаль, і роблять щоб зашкодити державному будівництву суверенної держави Україна. Але час все розставить на свої місця.
        Беззаперечним є той факт, що Національна гвардія України своєю відданністю служінню державі демонструвала зразки патріотизму та  піднімала престиж службі в українському війську. Виконанням своїх державних функцій в Придністровському конфлікті , власне, Національна гвардія України сприяла зниженню гарячого протистояння під час виводу російських військ з суверенної Молдови.
      На той період по оцінці експертів НГУ була найбільш боєздатна структура, яка перебувала в постійній бойовій готовності до виконання службово-бойових завдань. Хто б що не говорив, а Національна гвардія України гідно виконувала свій святий обов'язок по захисту суверенної держави та представляла Україну , в тому числі й на міжнародній арені. І тільки ті, хто не хотів Української суверенної держави робили все щоб її розформувати.
    Сучасний стан справ в державі Україна тільки підтверджує ці висновки, з огляну на справи в наших Збройних силах та інших силових структурах.
    Ветерани Національної гвардії України звернулися з проханням відтворити експозицію про НГУ в Тернопільському краєзнавчому музеї. Це є історична сторінка сучасної України і не варто її забувати, пам'ятаючи: хто забуває свою історію- той не має майбутнього.

Микола Шульга - ветеран Національної гвардії України, спеціально для Тернопільських гвардійців

Фото з святкування Національної гвардії України.




Дружна гвардійська родина!!!
 
Переглядів: 977 | Додав: захарченко | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024