ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Четвер
25.04.2024
10:16
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2011 » Вересень » 16 » "Мій лицарський хрест" новий телевізійний козацький проект на телеканалі ІНТБ
18:42
"Мій лицарський хрест" новий телевізійний козацький проект на телеканалі ІНТБ

Тернопільська обласна організація Спілки офіцерів України підтримує постійний контакт та дружні відносини з ініціатором та одним з організатором цього проекту Валерієм Чоботарем. Який і запросив представників Спілки офіцерів бути присутніми на прес-конференції присвяченій початку цього в край необхідного для молоді проекту.
Як молодій людині у сучасному світі стати сильною і справедливою? Як вистояти у горнилі ілюзорних спокус, не втративши честі і гідності, як, використовуючи національні корені, подолавши цілу низку стереотипів і зуміти самореалізуватися у житті
Фрі-файт  вільний бій- українське бойове мистецтво, яке базується на засадах ЧЕСТІ, МУЖНОСТІ і СИЛИ ДУХУ.
Тернопільскі бійці фрі-файту стали учасниками нового телевізійного козацького проекту "Мій лицарський хрест" на телеканалі ІНТБ. Впрдовж трьох місяців хлопці посилено тренувалися в різноманітній техніці ведення бою і в цьому телепроекті ви побачите, як наші учасники проходили складні випробування, гартуючи свій ДУХ і ТІЛО, опановували сакральні нородні духовні практики за допомогою мастер-класів експертів, перемагали себе й показували, як людина може працювати, розвиватися, які зусилля вона повинна докладати кожен день, кожну хвилину свого життя.
     Хто ж стане переможцем проекту "Мій лицарський хрест" вирішать журі і телеглядачі, шляхом голосування, яке буде здійснюватися на сайті телеканалу ІНТБ www.intb.te.ua     . Семеро кращих учасників потраплять у фінал де на них чекатиме найскладніше випробування. Яке саме? Дивіться козацький проект "Мій лицарський хрест" на телеканалі ІНТБ


Організатори козацького телевізійного проекту перед прес-конференцією: зліва праворуч Олександр Дащенко- головний режисер пректу, Роман Заставний- меценат пректу, Валерій Чоботар- ініціатор проекту, Віктор Мацікура- член жюрі пректу.

Переможець чемпіонату світу по фрі-файту 2011 року в Португалії серед аматорів Ігор Слюсарчук демонструє свій вибороний пояс!


Отже, вболіваймо за наших українських хлопців!!!
Переглядів: 1444 | Додав: захарченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024