ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Середа
17.04.2024
02:07
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2011 » Березень » 23 » Рік Євгена КОНОВАЛЬЦЯ запропонувала "Українська справа" в Тернопільській області
21:20
Рік Євгена КОНОВАЛЬЦЯ запропонувала "Українська справа" в Тернопільській області
Рік Євгена КОНОВАЛЬЦЯ запропонувала

Під час сорокової сесії Тернопільської обласної ради депутати підтримали звернення координаційної ради громадських організацій Тернопільщини «Українська справа» та проголосили 2011 рік – роком полковника Євгена Коновальця на Тернопільщині. Коментуючи це рішення для сайту «УКРСПРАВА» координатор «Української справи» Тарас Гребеняк наголосив, що після сесійного голосування на патріотичну громаду області очікує клопітка робота щодо належного пошанування провідника Організації Українських Націоналістів Євгена Коновальця як в обласному центрі, так і в усіх населених пунктах краю.

«Тернопільщина, у свій час, достойно відзначила ювілеї Степана Бандери та Романа Шухевича, - зауважив Тарас Гребеняк. – Постать Євгена Коновальця, без перебільшення, вимагає ще більшої популяризації, адже про нього суспільство знає не так багато, як на те заслуговує легендарний засновник ОУН. Перед нами стоїть завдання не лише відновити інформацію про життєвий шлях Полковника, але й нагадати українцям, що за його смерть ще не відповіли злочинці з Кремля!».

На сесії Тернопільської обласної ради, також, прийняті рішення про план заходів щодо пошанування в області 100-річчя від дня народження першого командира Української Повстанської Армії, уродженця Тернопільщини Дмитра Клячківського-«Клима Савура».

Переглядів: 2038 | Додав: захарченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024