ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід П`ятниця
19.04.2024
22:14
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2011 » Січень » 12 » Репресії влади проти ВО "ТРИЗУБ"
08:28
Репресії влади проти ВО "ТРИЗУБ"
Репресії влади проти ВО

Протягом 8-10 січня 2011 р. в Україні відбулися масові арешти провідних членів ВО "Тризуб” ім. С.Бандери. Це сталося під приводом звинувачень у підриві пам’ятника Сталіну у Запоріжжі. Хоча офіційно "Тризуб” заявив, що не має до цієї події жодного стосунку. Справа виглядає так, що вибух у Запоріжжі був провокацією проти націоналістичної організації. Він стався через три дні після того, як члени "Тризуба” обезголовили бюст Сталіна і публічно взяли на себе відповідальність за цю акцію. Зрозуміло, що потреби у вибухові для "Тризуба” не було: про акцію й без того дізналася вся Україна, пропагандивна мета була досягнута. Цим ВО "Тризуб” виконував укази Президентів України Л.Кравчука і В.Ющенка про ліквідацію пам’ятників тоталітаризму. Цілком очевидно, що акція була легітимною.

Масові арешти членів "Тризуба” є результатом попередньо спланованої антиукраїнської диверсії проти цієї принципово націоналістичної молодіжної організації. Як і арешти активістів антиподаткових мітингів, репресії проти членів опозиційних партій, ці нові арешти, за умов цілковитого підпорядкування судової системи владі, свідчать про розгортання тоталітаристського наступу на демократію, державність і громадянське суспільство в Україні. Вважаємо, що такі дії влади компрометують українську державу перед цивілізованим світом, ставлять її на шлях диктатури, системної українофобії, ліквідації основних принципів вільного суспільства.

Звертаємося до всіх опозиційних демократичних та патріотичних партій та громадських організацій виступити єдиним фронтом проти цих репресій, об’єднати зусилля проти новітнього тоталітаризму. Передусім вже сьогодні слід інформаційно та юридично боротися за звільнення незаконно ув’язнених. Кожен наш прояв пасивності, відтягування активного протистояння, вияви несолідарності будуть сприйматися владою як слабкість і стимулюватимуть її до нових репресій.

Прес-служба Науково-ідеологічного центру ім. Дмитра Донцова

Переглядів: 1355 | Додав: bgd | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024