ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Субота
20.04.2024
17:01
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2010 » Серпень » 29

Розмовляла Оксана ПРОЦЮК «Галичина»

Антологія українського націоналізму», перший том якої було в середині червня презентовано в Івано-Франківську, користується достатнім попитом серед національно свідомих українців і недавно її було видрукувано додатковим тиражем. Це й стало причиною до продовження червневої розмови з упорядником «Антології...» громадським діячем, політиком і журналістом Віктором Рогом про український націоналізм і наші державні проблеми.

Перевидання «Антології...» свідчить, що націоналізм сьогодні актуальний?

— Як ніколи! Є безліч аргументів. Ми відвідуємо регіони України, і скрізь я чую запитання про актуальність націоналізму. Люди цікавляться. Яскравим свідченням тому є необхідність перевидання «Антології українського націоналізму». Ми це зробили. Мене вже буквально «затероризували» читачі з приводу другого тому. Готую на осінь. Обов’язково відвідаємо з презентац ... Читати далі »

Просмотров: 1489 | Добавил: bgd | Дата: 29.08.2010 | Комментарии (0)

За роки Новітньої Незалежності Україна неодноразово переживала скрутні часи. Та ще ніколи не було, як нині, такої серйозної загрози її існуванню. Нова влада, попри передвиборчі обіцянки встановити стабільність і порядок в державі, поліпшити життя людей вже сьогодні, розпочала свою діяльність зі зради національних інтересів, згортання нашого суверенітету, свободи і демократії, нехтуючи при цьому законами і Конституцією України. Замість очікуваних економічних реформ ми одержали тотальне підвищення цін і зниження соціальних стандартів. Та особливо активно можновладці повели наступ на права і свободи корінного населення – українців. Як справжня окупаційна, колоніальна влада, вона почала згортати сферу вживання української мови, культури, переписувати нашу історію на московський лад, зневажати наших героїв, традиційні національні цінності. Відродження української національної пам’яті віддано в руки катам нашого народу – комуністам.

Йде масштабна де українізація ... Читати далі »

Просмотров: 1367 | Добавил: bgd | Дата: 29.08.2010 | Комментарии (0)

Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024