ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Середа
24.04.2024
23:18
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2010 » Серпень » 28 » Вони не пройдуть! Будьмо пильними!
07:37
Вони не пройдуть! Будьмо пильними!
Вони не пройдуть! Будьмо пильними!

До влади в Україні прийшли малороси. До того ж, їх ляльководами й фінансистами є сили відверто антиукраїнські. Ні, українськість не заборонена. Вона навіть підкреслюється. Міністрів навіть заставляють читати у відпустках книжки українською, і це – тема для прес-конференцій. Тільки напоказ. Дозволяється лише шароварщина: горшки, сало, борщ, чарка і все цього штибу, щоб малороси своїм колоритом тішили старшого брата і смішили світ.

Вони перемогли на виборах, використавши нашу розчарованість, апатію та ментальні відмінності. Наші вожді виявилися слабкими. Їхні – навчені на зонах та в «разборках» – більш витривалими та цинічними. Вони використали інструменти демократії, щоб її висміяти, спаплюжити і відмінити.

Жах, але лише 59% громадян України (за даними соціологів) у 2010 році проголосували б за Незалежність. А 23% байдуже, вони б не пішли голосувати. Решта – проти. Решта хоче в СССР. І ці люди зараз святкують. Нещодавно мені у Харкові один таксист (коли я заговорив до нього українською) сказав, щоб я «гаваріл с нім па рускі, патаму что он ненавідіт хахляндію». Я йому говорю, щоб він з’їв паспорт і їхав в Москву на ПМЖ. І цей псих сказав «ето ви убірайтєсь хахли, а харьков – ето рассія». Набити такому морду – не допоможе, хіба-що принесе моральне задоволення.

Найжахливіше те, що захопивши інформаційні засоби комунікації, вони себе героїзують. Вони хизуються тим, що начебто побудували вертикаль влади. Що вони впроваджують реформи. Віддали Севастополь, щоб був дешевий газ – і в цьому була необхідність. А насправді – привід для анекдотів. Янукович обіцяв пенсіонерам підняти пенсії, та поки-що підняв лише пенсійний вік. Бо почув усіх. Україна для людей. Тільки забули сказати, що для людей з партійними квитками однієї партії. Дежа-вю.

Тотальна брехня на всіх рівнях влади. Не подобається? Є демократична альтернатива. Голосувати за сильного Тігіпка. Проводиться типу праймеріз. Політологи в шоці. Праймеріз – це внутрішньопартійні вибори. В них беруть участь лише члени партії на партконференціях, а не перехожі на вулицях. Фіолетово. І з серйозним виглядом. А якщо хтось за гроші найме студентів ходити від стенда до стенда відмічати своїх і таким чином порушить чесність праймерізу? А хто буде рахувати голоси? А де гарантія, що студенти не ставлять галочки «правильним кандидатам» в перервах? А бюлетені хіба не можна зробити в будь якій кількості? Туфта повна. І найсмішніше те, що експерти знають переможців. Переможе той хто здав найбільше «бабок» до партійної каси.

Це фасадна демократія. Ззовні начебто все в ажурі, демократично. А ззаду – бордель. Цинізм повний. «Лохотрон» для наївних. Після цього, хто голосує за них – це або ті, хто в долі, або лохи.

Єдине, що може протистояти підлості та брехні – це наша Щирість, наша Гордість та наше Об’єднання зусиль. Так, ми програли бій. Але ми не програли Україну. Треба лише встати і вийти боротися. Ми переможемо! Вони не пройдуть!

Переглядів: 1270 | Додав: bgd | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 цікаво  
0
А хто автор цієї статті?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024