ГоловнаМій профільРеєстраціяВихідВхід Середа
24.04.2024
11:26
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86
Теги
Фотоальбом НГУ
Україна. Друга світова.
Форма входу
  
Головна » 2010 » Травень » 19

Ніколи не думав, що засяду щось писати про Велику Вітчизняну війну, – мої переконання зовсім не збігаються з тим, що пропагується нам з підручників, а політичні війни сучасності щодо розподілу на «наших» і «не наших» цілком затерли в мені шану до тих подій. Мені жаль усіх солдат – байдуже, на чийому боці вони воювали. Але мені зовсім не жаль штабних генералів, які кидали війська у нелюдський вир вибухів і пожарищ заради нової зірочки на своїх широких погонах. А потім було наказано жити й мовчати. Усе засекречене: військові операції, жертви, прізвища винних. Тож і не дивина, що найжахітливіші обставини «подвигів» високопоставлених дідів розкривали вже їхні внуки, нібито реабілітуючи їх перед непрощенним пеклом.

Рік тому, під час моєї поїздки до рідного міста, до рук потрапив краєзнавчий альманах «Ізюмщина». Перечитуючи його і дійшовши до розділу про Велику Вітчизняну, я віднайшов просто шокуючі факти. У мо ... Читати далі »

Просмотров: 1778 | Добавил: bgd | Дата: 19.05.2010 | Комментарии (2)

 Міністр оборони Михайло Єжель заявив, що після завершення будівництва ракетний крейсер "Україна” може бути переданий Росії.

Як повідомляє Цензор.нет, про це він сказав, виступаючи на засіданні Верховної Ради.

"Сьогодні цей крейсер не є крейсером України - це, фактично, об'єкт будівництва. І тому ім'я "Україна” він не повинен мати. Це об'єкт, який передаватиметься як державне замовлення, і, дасть Бог, ми його добудуємо для Російської Федерації”, - зазначив міністр.

Єжель відзначив, що будівництво цього крейсера почалося ще за замовленням СРСР, проте пізніше з'ясувалося, що на території України немає ракети для комплексу "Базальт”, яким він повинен бути оснащений.

"Ракетний комплекс "Базальт”, який стоїть на цих кораблях, застарілий. І ракет таких в Україні немає. Самі ракети і їхня вартість складають сьогодні, напевно, б ... Читати далі »

Просмотров: 1327 | Добавил: bgd | Дата: 19.05.2010 | Комментарии (0)

Пошук

Цікаве в мережі



Архів записів
Друзі сайту

Copyright www.ternsou.at.ua © 2024